Soundware Norge > Nyheter > Nyhetsarkiv - Nye in-rack monitorer fra Wohler på NAB
Tilbake
Broadcast
14-04-2016
Nye in-rack monitorer fra Wohler på NAB
På NAB vil Wohler avduke to nye moduler for AMP2-16V lydmonitor og en ny prisgunstig åttekanals lydmonitor i AMP1-serien, i tillegg til et nytt 4K videodisplay med mulighet for quad-split. Wohler ønsker å imøtekomme den økende etterspørselen etter monitoreringsløsninger som støtter det siste innen kringkasting, slik som audio over IP og 4K video.

AMP2-16V er en 16-kanals audio/video arbeidsstasjon i 2RU, med et komplett sett av verktøy for å analysere og håndtere lydkvalitet, metadata, nivå og loudness. En ny Dante- og Ravenna-modul åpner for AoIP-monitorering. Ved å tilføre denne modulen kan brukere monitorere lyd ved hjelp av nettverksprotokollen uten å måtte foreta en større investering og uten å endre eksiterende kabling og arbeidsflyt.

Wohler har også utviklet en rimeligere og mer avdempet utgave av AMP-1-16-M, kalt AMP-8-M. Som sin storebror tilbyr AMP1-8-M rask og intuitiv operasjon for å monitorere SDI lyd. Forskjellen er at AMP-8-M kun støtter de-embedding og display av åtte SDI kanaler, istedenfor 16. Med redusert antall kanaler, kan kringkastere og innholdsprodusenter nyte godt av Wohler-kvalitet til en gunstig pris.


 

I iAM-serien med rackmontert monitoreringsutstyr kommer også to nye produkter; iAM-MIX og iAM-AUDIO.

Disse to nye signal- og dataovervåkningsenhetene gir kringkastere, OB operatører og studiofasiliteter en rekke nettverksaktiverte funksjoner. Enhetene kan tilpasse seg stadig nye behov og kan kontrolleres av tredjeparts programvare via et API.

wohler_iAMcrop

iAM-MIX har et brukervennlig frontpanel for individuell master og «per-channel» mix og mute. Enheten er designet med 8- eller 16-nivåkontroller for lydmonitorering, og kan integreres med andre A/V ruterløsninger for å hente og sende kanalnavn.

iAM-AUDIO kommer med touch-panel for intuitiv kommando og kontroll, og nye tilkoblingsmuligheter inkludert Dante og Ravenna.

Wohler introduserer også nye 4K videodisplay for å imøtekomme UHD-innhold med avansert 10bits digital prosesseringsteknologi. Displayene kommer som 42-tommer og 55-tommer, og begge kan konfigureres til quad-split full HD.

 
Søg
Påmeld nyhetsbrev her  

Soundware er tilgjengelig 24/7

Hos Soundware Norway har vi over 1700 produkter i sortimentet.

...
14-12-2018
prikker_newsblok.gif
IBC nytt: QARION
Fra Q-bit (8.E49) kommer et knippe små, smarte og rimelige I/O-bokser til Ravenna/AES67....
01-10-2018
prikker_newsblok.gif
Sanken CS-M1
Sanken CS-M1 er en liten rakker av en shotgun mikrofon....
30-08-2018
prikker_newsblok.gif
Smarte Dante-bokser på lager
Sveitsiske Digimedia produserer smarte Dante-bokser av høy kvalitet...
22-06-2018
prikker_newsblok.gif

 Facebook-Button3

 
 

  

:: Besøk Soundware i Sverige og Danmark ::
:: For videoutstyr - besøk Danmon Norge ::

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer