Soundware Norge > Nyheter > Nyhetsarkiv - Game, set og match vunnet av Lawo.
Tilbake
Broadcast
04-06-2008
Game, set og match vunnet av Lawo.
To mc²66 i nettverk brukt under French Open i Paris.
French_Open_mc2_66_no_1(1).jpg

 

En av de mest prestisjefylte internasjonale tennis turneringer, French Open, er i gang.
Tradisjonelt spilles de tøffeste kampene på røde leire -baner i Paris da disse banene har betraktelig lavere hastighet enn baner med hard overflate. For å kunne gi en god og riktig lyd- mating til kringkastere falt valget på Lawo. Her skal ikke TV-tittere gå glipp av serves med smell eller lyden av baller som sneier nettet.

For første gang i historien ble to mc²66 miksere, som kan dele samme innganger og utganger, satt opp i nettverk under avviklingen av Roland Garros Grand Slam tournament. Hver av mikserne har 56 fadere og 144 DSP-kanaler som kan rutes fritt i en 3072 x 3072 matrise. Under avviklingen av French Open blir mikserne brukt til TV-programmer kringkastet av ESPN og TTC (the Tennis Channel). Mikserne er plassert i en ”container-by” bygget av arrangøren spesielt for dette arrangementet. I tillegg til live-sending fra kampene brukes mc²66 også til lyd-miks av programmer med ekspert-paneler og til intervjuer med tennis-spillere.

The Presteigne Charter Group valgte med omhu mc²66 mikser fra Lawo da disse er enkle å sette opp, er et meget fleksibelt system, har lav vekt og virkelig imøtekommer spesifikasjonene til en broadcast-mikser. En annen viktig og avgjørende detalj var nettverksmuligheten samt aksessmulighet til alle inn- og utganger fra begge mikserne. Dette var avgjørende detaljer for at Lawo skulle vinne Game, Set og Match!

The Presteigne Charter Group tar med seg disse to mc²66 mikserne til dekningen av De Olympiske Leker 2008 i Kina, hvor de blir plassert sammen med et i dag ukjent antall miksere fra Lawo.

Søg
Påmeld nyhetsbrev her  

Nordic Sound Symposium
celebrates its 50th anniversary in 2018!
...
06-04-2018
prikker_newsblok.gif
Clear-Com Wireless Trade-in Program
From April through September 2018, Clear-Com is offering a discount to customers who trade in eligible Wireless comms systems for the purchase of any New FreeSpeak II or DX Series system. ...
30-03-2018
prikker_newsblok.gif
Vi ses på NAB 2018 i Las Vegas
 Vi er som vanlig på plass på NAB! 
...
26-03-2018
prikker_newsblok.gif
Et halvt tonn audioprosessorer, takk!
...
01-11-2017
prikker_newsblok.gif

 Facebook-Button3

 
 

  

:: Besøk Soundware i Sverige og Danmark ::
:: For videoutstyr - besøk Danmon Norge ::

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer