Soundware Norge > Nyheter > Nyhetsarkiv - HelixNet versjon 3.0 er her!
Tilbake
Broadcast/Studio/Teater
22-02-2016
HelixNet versjon 3.0 er her!

Gratis softwareoppdatering fra Clear-Com åpner for nye muligheter og mer fleksibilitet, og reduserer behovet for utstyr i større produksjoner.

Clear-Com har nå lansert HelixNet Version 3.0, en softwareoppdatering til den anerkjente digitale partyline-platformen HelixNet. Oppgraderingen åpner for flere kommunikasjonskanaler for å møte det økende behovet innen liveopptredener og -produksjoner.

Oppgraderingen gir HelixNet tre ganger så mange grunnkanaler som tidligere, 12 kanaler per HMS-4X Main Station. Tidligere måtte tre Main Stations kobles sammen for å få samme antall kanaler. Det er også mulig å kjøpe en ekstra lisens for å få ytterligere 12 kanaler, altså totalt 24 kanaler på en HMS-4X.

Alle kombinasjoner av Main Stations eller Remote Stations (HRM) kan konfigureres til å fungere som ekspansjonsstasjoner. Ved å koble sammen flere enheter til et system, kan en bruker kommunisere med alle andre brukere på systemet, med et enkelt headset eller mikrofon/høyttaler.

I tillegg til flere kanaler kommer denne oppgraderingen med et web-basert konfigurasjonsverktøy. Core Configuration Manager lar brukerne overvåke, administrere og konfigurere HelixNet-nettverket. Dette betyr slutten på proprietær programvare som stadig må oppgraderes, brukerne får enkelt tilgang med alle de store nettleserne på PC, mac og nettbrett. 


 

HelixNet 3.0 er tilgjengelig nå, og kan lastes ned til dine eksisterende enheter her.

 
Søg
Påmeld nyhetsbrev her  

Soundware er tilgjengelig 24/7

Hos Soundware Norway har vi over 1700 produkter i sortimentet.

...
14-12-2018
prikker_newsblok.gif
IBC nytt: QARION
Fra Q-bit (8.E49) kommer et knippe små, smarte og rimelige I/O-bokser til Ravenna/AES67....
01-10-2018
prikker_newsblok.gif
Sanken CS-M1
Sanken CS-M1 er en liten rakker av en shotgun mikrofon....
30-08-2018
prikker_newsblok.gif
Smarte Dante-bokser på lager
Sveitsiske Digimedia produserer smarte Dante-bokser av høy kvalitet...
22-06-2018
prikker_newsblok.gif

 Facebook-Button3

 
 

  

:: Besøk Soundware i Sverige og Danmark ::
:: For videoutstyr - besøk Danmon Norge ::

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer