Soundware Norge > Nyheter > Nyhetsarkiv - Hva skjer på demo-rommet?
Tilbake
Broadcast
25-10-2017
Hva skjer på demo-rommet?
Farvemultiplexing blir mye brukt spesielt innen telekom hvor man ønsker å sende masse informasjon over lange avstander, og med så få kabler som mulig.

Fibergutta_3-1400x788


Kort fortalt går det ut på at hver signal har hver sin farve; rød, orange, gul, blå, etc, og så multiplexes alle farvene til hvitt lys.

På mottakersiden tar man det hvite lyset og splitter det opp i sine individuelle komponenter slik at man før signalene tilbake til opprinnelsen. I tillegg benyttes teknologi som gjør at man kan både sende og motta over en og samme fibertråd, noe som halverer behovet for antall kabler.

Barnfind er et norsk firma som bruker denne teknologien i sine produkter, men som har tilpasset den til bruk innen kringkasting. Ikke bare kan disse systemene brukes til video, men også til KVM, nettverk, eller egentlig hva som helst siden teknologien er helt transparent med tanke på protokoller og teknologier.

På lydsiden kan man benytte dette for å overføre MADI og Audio over IP over lange avstander.


BTF1-04-B_1920-1400x474


Bildene viser en praktisk test hvor vi bla kjører video, KVM, og AES67 gjennom en 500 meter fiber helt problemfritt. I tillegg har vi hengt på en “concentrator” fra DHD-systemet og kan dermed flytte betjeningspaneler og I/O’s langt unna prosessorkjernen. Opptil 512 audiokanaler pr. concentrator, og det er fint plass til 8 stykker i systemet. Det blir 4000 bi-direksjonale audiokanaler over en enkelt fibertråd

Søg
Påmeld nyhetsbrev her  

Soundware er tilgjengelig 24/7

Hos Soundware Norway har vi over 1700 produkter i sortimentet.

...
14-12-2018
prikker_newsblok.gif
IBC nytt: QARION
Fra Q-bit (8.E49) kommer et knippe små, smarte og rimelige I/O-bokser til Ravenna/AES67....
01-10-2018
prikker_newsblok.gif
Sanken CS-M1
Sanken CS-M1 er en liten rakker av en shotgun mikrofon....
30-08-2018
prikker_newsblok.gif
Smarte Dante-bokser på lager
Sveitsiske Digimedia produserer smarte Dante-bokser av høy kvalitet...
22-06-2018
prikker_newsblok.gif

 Facebook-Button3

 
 

  

:: Besøk Soundware i Sverige og Danmark ::
:: For videoutstyr - besøk Danmon Norge ::

Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling og optimalisering av sidens innhold. Hvis du klikker videre, aksepterer du vår bruk av cookies. Les mer