Header:

ClearCom avduker HelixNet Version 3.0

Billede i oversigtsvisning (max. 200px i bredden):
Content - kopi tekst:

ClearCom annonserte nylig HelixNet Version 3.0, en softwareoppdatering til den anerkjente digitale partyline-platformen HelixNet. Oppgraderingen åpner for flere kommunikasjonskanaler for å møte det økende behovet innen liveopptredener og -produksjoner.

Oppgraderingen gir HelixNet tre ganger så mange grunnkanaler som tidligere, 12 kanaler per HMS-4X Main Station. Tidligere måtte tre Main Stations kobles sammen for å få samme antall kanaler. Det er også mulig å kjøpe en ekstra lisens for å få ytterligere 12 kanaler, altså totalt 24 kanaler på en HMS-4X.

Alle kombinasjoner av Main Stations eller Remote Stations (HRM) kan konfigureres til å fungere som ekspansjonsstasjoner. Ved å koble sammen flere enheter til et system, kan en bruker kommunisere med alle andre brukere på systemet, med et enkelt headset eller mikrofon/høyttaler.

I tillegg til flere kanaler, kommer denne oppgraderingen med et web-basert software verktøy. Core Configuration Manager fungerer med alle de store nettleserne, og vil gjøre setup og konfigurasjon av HelixNet-utstyr enklere.

HelixNet 3.0 vil være tilgjengelig fra slutten av november.


 Les om oppdateringen på Clear-Coms hjemmesider


 

Soundware Norge  |  Brynsveien 18C - 0667 Oslo  |  Telefon: (+47) 23 400 390  | info@soundware.no

Soundware Norge er en del av Dan Technologies AS og en integrert del av Danmon Group. 
Hos Soundware samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler