Header:

Tre nyheter fra Clear-Com!

Billede i oversigtsvisning (max. 200px i bredden):
Content - kopi tekst:

EHX 8.5.2 har kommet

Den nyeste softwareversjonen av Eclipse HX er sluppet med nye funksjoner og forbedringer for FreeSpeak II beltpacks på matrisen.

Nytt for denne versjonen er enklere tilgang til C- og D-volumkontroll, og du kan skru av og på tyvlytting – eller eavesdropping. Du kan også velge mellom NiMH eller alkaline-batterier, og med en konfigurerbar limiter kan du velge om mastervolumet kan brukes til å skru lyden helt av eller ikke.


Nye headset

CC-110 og CC-220 er to nye kvalitetsheadset designet som mindre og lettere alternativ til CC-300 og CC-400. Headsetene har samme funksjonalitet som forgjengerne, samtidig som den lette vekten gjør de behagelige å bruke over lengre tid. Mikrofonene er høykvalitets kardioidemikrofoner som kan mutes ved å snu mikrofonarmen så den peker oppover. Kablingen kan enkelt skiftes ut, så det er enkelt å bytte ødelagte kabler eller bytte til andre typer XLR-kontakter.FreeSpeak II base-II klar for shipping

ClearCom har en ny basestasjon til FreeSpeak som erstatter den nåværende FSII BASE.

Enheten er først og fremst en basestasjon for digital signaloverføring, og i tillegg kan den brukes som en partyline-masterstasjon som lar brukere kommunisere med både kablede og trådløse brukere i systemet. Den har også en intuitiv meny som kan brukes til konfigurasjon av hele systemet og for å gjøre systemendringer i sanntid.

Den nye basestasjonen er utvidet til å støtte opptil 25 trådløse beltpacks full-duplex, og kan dekke et stort område på nesten en kilometer fra basestasjonen. Enheten støtter frekvenser i områdene 1,9 GHz og 2,4 GHz.Soundware Norge  |  Brynsveien 18C - 0667 Oslo  |  Telefon: (+47) 23 400 390  | info@soundware.no

Soundware Norge er en del av Dan Technologies AS og en integrert del av Danmon Group. 
Hos Soundware samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler