Header:

Enkel og rimelig streaming

Billede i oversigtsvisning (max. 200px i bredden):
SoundWare
Content - kopi tekst:

Strømming av event, idrettsarrangement og forestillinger er verken dyrt, vanskelig eller ressurskrevende. Hva om man kunne gjøre det med minimalt av opplæring, med personale som allerede er på jobb? Kan det være en jobb for publikumsverter når man er ferdig med innslipp?


multiCAM systems har en enkel og rask installasjon. Fordi systemet kommer med en lettfattelig "quick-start guide", og at det bare er noen få, enkle tilkoblinger bak på systemet, tar det bare noen få minutter å installere et komplett system med opptil 4 fjernstyrte PTZ kamera.


Hvem som helst kan bruke systemet, eller man kan velge å la det gå 100% automatisert. Systemet har en innebygget opplæringsmodul, og i løpet av 20 minutter kan operatøren være i stand til å kjøre en "live"forestilling. Har du ikke tilgjengelig personell til å operere systemet kan man velge å la systemet jobbe helt automatisk, uten operatør. Dette kan være spesielt nyttig ved f.eks. kommunestyremøter eller lokalradioer som ønsker å gi lytterne en ekstra dimensjon i form av "Visual Radio".


multiCAM systems er en "Alt-i-ett"- løsning som setter en stopper for komplisert integrasjon mot annen spesifikk hardware. multiCAM kan sømløst integreres i ditt nåværende miljø.

 "Visual radio" med Ember+, Livewire, Dante og integrering mot playout finnes som eget modul.


Soundware Norge demonstrerer systemet under Fagkonferansen på Bølgen i Larvik.  

Soundware Norge  |  Brynsveien 18E - 0667 Oslo  |  Telefon: (+47) 23 400 390  | info@soundware.no

Soundware Norge er en del av Dan Technologies AS og en integrert del av Danmon Group. 
Hos Soundware samler vi statistikk ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.
Les mer her
Godta informasjonskapsler